Ubuntu Belgium Events Team

Inleiding

Op geregelde tijdstippen zullen er door Ubuntu-be ondersteunde evenementen plaatsvinden. De coördinatie van deze activiteiten gebeurt door het Events Team. Wil je zelf een evenement rond Ubuntu organiseren, vergeet dan zeker niet contact op te nemen met de ons. We kunnen dan kijken in welke mate er steun kan komen van ons en kunnen samen een datum afspreken zodat de verschillende acties elkaar niet voor de voeten lopen. Niet elke actie kan ondersteund worden door Ubuntu-be aangezien we slechts over beperkte mankracht en financiële middelen beschikken. Maar het staat je uiteraard altijd vrij om Ubuntu te promoten.

Geplande evenementen
Hardy Heron (8.04) was een LTS (Long Term Supported) ... zo'n Long Term Release mag dan ook met wat meer grote trom gevierd worden. Er was één groot feest in de markthallen in Herk-de-Stad.

Voor de volgende release 2008-2009 (8.10, 9.04 and 9.10, niet LTS), zoeken we naar meer plaatselijke initiatieven. De distro zelf zijn gepland voor eind oktober (10) en eind april (04) ... en we streven ernaar gespreid over het hele Vlaamse land kleine installparties te organiseren. Meer praktische richtlijnen vind je op de website https://wiki.ubuntu.com/BelgianTeam/ReleaseParty .

Het is wel duidelijk: het wordt een "community-effort" - maar dit is net waar wij Ubuntero's in uitblinken! Ook jouw inbreng is dus van belang...

Zelf een evenement plannen

We hebben een stappenplan opgesteld dat je op weg kan helpen om zelf een Release Party te organiseren. Je hoeft niet alles te doen wat erin staat, jij bepaalt zelf hoe groot en uitgebreid het gaat worden en op welk publiek je je wilt gaan richten...

Stappenplan.

Meedoen!

We zijn steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die ons kunnen helpen.

  • Weet jij een goede locatie?
  • Wil je de flyers en posters helpen verspreiden?
  • Ken je iemand bij een krant of radio/televisie? Of een kennis met een bedrijfje dat wel wil sponsoren?
  • Woon je vlakbij de voorziene locatie en wil je 's morgens vroeg opstaan om de zaal te helpen inrichten?
  • ...

Contact

Heb je nog vragen, opmerkingen, ideeën? Mail ons:Ubuntu Belgium Events Team

Eerdere evenementen

Gutsy Gibbon 7.10

Hardy Heron 8.04

 

Login

This website uses Launchpad for user authentication.

If you don't have an account there, you will be invited to create one on your first login here.

If you registered on this site before the installation of the Launchpad integration, you will have to log in manually and add the https://login.launchpad.net OpenID identities to your account.

share